+31 (77) 374 7500 info@emmaus-feniks.nl

Kringloop

DE MOOISTE KRINGLOOPWINKEL VAN NEDERLAND”

Elke woensdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. In een geweldige 2-verdieping ‘Emmaus Kringloopboutique! Spullen, door u gedoneerd aan Emmaus Feniks, worden door onze mensen gesorteerd, gerepareerd, ge-etaleerd en verkocht in onze kringloopwinkel. Wij hebben al heel wat mooie spullen van u mogen ontvangen, waarvoor onze dank. Zonder de spullen, die ons zo gegund worden, kunnen wij immers weinig.

 

Afgifte goederen:
dinsdag t/m zaterdag 9.00u -16.00u (via de grote poort)

Past het niet  in uw auto? Is het teveel? Belt u ons gerust

(dinsdag t/m zaterdag) voor een afspraak, dan komen onze mannen de spullen graag bij u ophalen. Houdt u er rekening mee dat onze mannen de aangeboden goederen op bruikbaarheid en verkoopbaarheid keuren, want beschadigd of vervuild materiaal levert ons stortkosten die wij ons niet kunnen veroorloven.

De video hiernaast geeft een leuke sfeerimpressie van onze kringloopwinkel weer. Met dank aan Sjaak Smetsers.

 

 

 

 

 

 

Wij zijn blij met uw bruikbare en/of verkoopbare huisraad, meubels, kleding, schoeisel, curiosa, boeken, bouwmaterialen, gereedschap.. zelfs uw oud ijzer. Wij zijn ook erg blij met mensen die ons en handje willen komen helpen. Mogelijk iets voor U? Als vrijwilliger werk je een overeen te komen aantal dagdelen per week in en om het kringloopbedrijf. Je werkt dan bijvoorbeeld mee in het ophalen, uitsorteren of verkopen van tweedehands goederen. Ook in het onderhoud van gebouwen, tuin en terrein valt genoeg te doen.

In gezamenlijk overleg worden taken bepaald. Het betreft vrijwilligerswerk, dus onbezoldigd. Van de opbrengst van deze spullen kunnen wij doen wat wij doen.. Namelijk het bieden van  zinvolle dagbesteding aan hen die er baat bij hebben of aan hen die aan ons doel willen bijdragen, het verschaffen van onderdak aan hen die weinig meer te kiezen hadden en zo hun leven weer terug op de rit willen krijgen.